Logistiek

Logistiek

De afdeling logistiek bestaat uit de afdelingen transport en magazijn. Je vindt hier onze chauffeurs en magazijnmedewerkers. Zij zorgen ervoor dat alles op de juiste plek komt.

Transport

Als chauffeur haal je divers patiëntmateriaal (zoals bloed- en urinemonsters) op bij de verschillende locaties en breng je dit naar het laboratorium. Daarnaast zorg je ervoor dat klanten en locaties worden voorzien van pakketten met voorraad. Je rijdt verschillende routes en komt op plaatsen waar je normaal niet zou komen: van prikposten en verzorgingstehuizen, tot ziekenhuizen en gevangenissen. Je bent veel zelfstandig aan het werk, maar ondanks dat hoor je bij een hecht team van ongeveer twintig chauffeurs. Op verschillende uitwisselpunten kom je collega’s tegen en is er tijd voor contact.

Magazijn

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in en rondom het magazijn. Je beheert de fysieke voorraad, zorgt ervoor dat orders verwerkt worden en zet pakketten klaar voor transport. Door jouw organisatorisch talent vliegen de bestellingen de deur uit.

Is rijden je passie en raak je niet snel de weg kwijt? En ben je niet vies van een beetje sjouwwerk? Bekijk snel onze logistieke vacatures.

Geen passende
vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature gevonden, maar spreekt het werken bij Diagnostiek voor U jou wel aan? Meld je dan aan voor de job alert of stuur een open sollicitatie. We maken graag kennis met jou.

Meld je aan voor de job alert
Stuur een open sollicitatie

Stageplek of meer informatie?

Neem contact met ons op als je een stageplek zoekt of een vraag hebt over werken bij Diagnostiek voor U.

Ik zoek een stageplek
Ik heb een vraag