Logistiek

Logistiek

De afdeling logistiek bestaat uit de afdelingen transport en magazijn. Je vindt hier onze chauffeurs en magazijnmedewerkers. Zij zorgen ervoor dat alles op de juiste plek komt.

Transport

Als chauffeur haal je divers patiëntmateriaal (zoals bloed- en urinemonsters) op bij de verschillende locaties en breng je dit naar het laboratorium. Daarnaast zorg je ervoor dat klanten en locaties worden voorzien van pakketten met voorraad. Je rijdt verschillende routes en komt op plaatsen waar je normaal niet zou komen: van prikposten en verzorgingstehuizen, tot ziekenhuizen en gevangenissen. Je bent veel zelfstandig aan het werk, maar ondanks dat hoor je bij een hecht team van ongeveer twintig chauffeurs. Op verschillende uitwisselpunten kom je collega’s tegen en is er tijd voor contact.

Magazijn

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in en rondom het magazijn. Je beheert de fysieke voorraad, zorgt ervoor dat orders verwerkt worden en zet pakketten klaar voor transport. Door jouw organisatorisch talent vliegen de bestellingen de deur uit.

Is rijden je passie en raak je niet snel de weg kwijt? En ben je niet vies van een beetje sjouwwerk? Bekijk snel onze logistieke vacatures.

Geen passende vacature gevonden?

Ben jij op zoek naar de baan die bij jou past en wil je geen nieuwe vacatures missen?

Meld je aan voor de job alert

Ook kun je bij ons terecht voor een open sollicitatie of een stageplek.

Stuur een e-mail