Groeien als professional in een inspirerende omgeving

Groeien als professional in een inspirerende omgeving

Bij Diagnostiek voor U staan een klantgerichte, persoonlijke benadering, kwaliteit en innovatie centraal. Bij onze organisatie is leren, op en naast het werk, normaal. Wij vinden het fijn om van elkaar te leren en stimuleren dat ook. Diagnostiek voor U biedt jou een inspirerende, informele werkomgeving en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden Diagnostiek voor U

Salaris

De arbeidsvoorwaarden van Diagnostiek voor u zijn vastgelegd in een collectieve personeelsregeling (CPR). Deze CPR is grotendeels gebaseerd op de CAO ziekenhuizen. Arbeidsvoorwaarden zoals salaris, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en verlof worden toegepast volgens deze CAO.

Tijd en Plaats Bewust Werken (TPBW)

Met Tijd en Plaats Bewust Werken krijgen medewerkers, die niet locatie- en tijdgebonden hoeven te werken, vrijheid bij het indelen van de werkzaamheden. Je maakt met je leidinggevende afspraken over het werken thuis en op kantoor (of een andere locatie) en over beschikbaarheid en bereikbaarheid. Diagnostiek voor U hanteert een thuiswerkvergoeding volgens de CAO Ziekenhuizen (€2,- netto per dag). Daarnaast bieden we de mogelijkheid om bij structureel Tijd en Plaats bewust werken een thuiswerkplek te bestellen van maximaal €750,- incl. BTW.

Reiskostenvergoeding

Diagnostiek voor U heeft een regeling voor de vergoeding van de reiskosten voor het woon-werkverkeer. Ook vergoeden we zakelijke kilometers die je als medewerker voor het werk maakt.

Fietsplan

Diagnostiek voor U heeft een fietsplan waarmee je op voordelige wijze tegen inlevering van PLB-uren (Persoonlijk Levensfase Budget) en/of overuren een fiets kunt kopen. De fiets kan bij iedere fietswinkel gekocht worden.

Pensioenregeling

Diagnostiek voor U is aangesloten bij PFZW (pensioen voor zorg en welzijn). Je wordt automatisch bij het PFZW aangemeld. De werknemersbijdrage voor de pensioenpremie is conform CAO Ziekenhuizen. Op www.PFZW.nl vind je alle informatie over PFZW.

Verzekeringen

Diagnostiek voor U heeft met AON, CZ (via AON) en Centraal Beheer een collectieve overeenkomst gesloten. Je kunt je hier met korting verzekeren voor zowel ziektekosten als andere verzekeringen.

Persoonlijke ontwikkeling

Voor medewerkers zijn er ruime opleidingsmogelijkheden. Ontplooiing, ontwikkeling van kennis en vaardigheden hebben de volle aandacht. In de gesprekken met je leidinggevende is persoonlijke ontwikkeling een terugkerend onderwerp. Je krijgt toegang tot het Leerplein waar je online trainingen kan volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Gezond werken

Eén van onze speerpunten is het samen werken aan gezondheid en vitaliteit. Daarom beschikken we over een bedrijfsarts en andere functionarissen zoals de adviseur 'mens, werk en maatschappij'. Diagnostiek voor U maakt gebruik van AON Bedrijfszorg. Dit bestaat uit een pakket van diensten die door geselecteerde en gespecialiseerde zorgverleners worden verricht, met als doel het voorkomen en beperken van verzuim. Enkele collega’s zijn opgeleid tot ergocoach. Als medewerker kun je een beroep doen op een ergocoach, voor adviezen over de werkplek en ergonomie.