Zwangerschaps- en gynaecologische echoscopie

Zwangerschaps- en gynaecologische echoscopie

Deze afdeling verricht echo-onderzoeken bij (zwangere) vrouwen, zoals de zwangerschapsecho, eerste trimester SEO en tweede trimester SEO en gynaecologische echo. De onderzoeken worden uitgevoerd voor huisartsen en verloskundigen uit de regio. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt snel terecht kan en dat uitslagen snel bekend zijn.

Jouw cliënten zijn mensen uit allerlei verschillende culturen met verschillende religies en karakters. Je maakt deel uit van spannende moment(en) in iemands leven. Jij ziet het als een uitdaging om de onderzoeken op een manier uit te voeren die past bij hun normen en waarden en bij de situatie. Je werkt onder eindverantwoording van een superviserend gynaecoloog. Na het maken van de echo’s verzorg je de rapportage aan de aanvrager en de validatie van de rapporten.

Bij ons ben je nooit uitgeleerd. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via bijscholing en het bezoeken van symposia.

Spreekt jou dit aan? Ga naar onze vacatures of meld je aan voor onze job alert!

Geen passende
vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature gevonden, maar spreekt het werken bij Diagnostiek voor U jou wel aan? Meld je dan aan voor de job alert of stuur een open sollicitatie. We maken graag kennis met jou.

Meld je aan voor de job alert
Stuur een open sollicitatie

Stageplek of meer informatie?

Neem contact met ons op als je een stageplek zoekt of een vraag hebt over werken bij Diagnostiek voor U.

Ik zoek een stageplek
Ik heb een vraag