Laboratorium

Laboratorium

De afdeling laboratorium van Diagnostiek voor U is gevestigd op verschillende locaties. Ieder met een eigen dienstverlening en karakter. De hoofdlocatie in Eindhoven verwerkt via een sterk geautomatiseerd systeem (track), de klinisch chemische, hematologische en serologische analyses. Deze zijn bestemd voor (huis)artsen, verloskundigen en overige instellingen. De afdeling op de locatie Weert verzorgt de analyses die bestemd zijn voor de kliniek van het St. Jans Gasthuis. Op de locaties Roosendaal en Goes werken analisten die diagnostiek verrichten voor Reumazorg Zuid West Nederland.

Op het lab kun je onder andere werken als analist, vakspecialist, medewerker labadministratie, teamleider of klinisch chemicus. Met je team zorg je dat het binnengekomen materiaal snel en nauwkeurig wordt verwerkt op onze volautomatische track. Je ziet het als een uitdaging om alles gestroomlijnd te laten verlopen. Door jouw bijdrage hebben aanvragers snel de uitslagen binnen, zodat de cliënt wordt verwezen naar de juiste zorg.

Wist je trouwens dat in ons laboratorium in Eindhoven gemiddeld 3800 orders per dag verwerkt worden? Per order worden gemiddeld 9 labtesten aangevraagd. Per dag analyseren wij dus ongeveer 34.000 testen in ons ultramoderne laboratorium.

Interessant? Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie!

Geen passende vacature gevonden?

Ben jij op zoek naar de baan die bij jou past en wil je geen nieuwe vacatures missen?

Meld je aan voor de job alert

Ook kun je bij ons terecht voor een open sollicitatie of een stageplek.

Stuur een e-mail