Bloedafname

Bloedafname

Als medewerker bloedafname neem je bloed af bij patiënten op bloedafnamelocaties, in verzorgingstehuizen, instellingen en in thuissituaties. We hebben drie teams, met elk een eigen regio: De Kempen, Eindhoven Noord en Eindhoven Zuid. Elk team heeft 25 á 30 medewerkers.

Bloedafname saai? Bloedafname houdt natuurlijk veel meer in dan een prik zetten. Je stelt mensen gerust, maakt een praatje en geniet van het contact met al deze verschillende mensen. Van baby’tjes, hoogbejaarden en gedetineerden tot bewoners van een verzorgingstehuis. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig registreren van cliëntgegevens, zonder jou is er geen uitslag voor de cliënt. Nadat de cliënten zijn geprikt, lever je het materiaal in op de juiste plek voor vervoer naar ons laboratorium.

Als medewerker bloedafname van Diagnostiek voor U werk je voor De Bloedafname. De Bloedafname is een samenwerkingsverband tussen Diagnostiek voor U, de Trombosedienst Regio Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis.

Iets voor jou? Lees snel verder!

Geen passende
vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature gevonden, maar spreekt het werken bij Diagnostiek voor U jou wel aan? Meld je dan aan voor de job alert of stuur een open sollicitatie. We maken graag kennis met jou.

Meld je aan voor de job alert
Stuur een open sollicitatie

Stageplek of meer informatie?

Neem contact met ons op als je een stageplek zoekt of een vraag hebt over werken bij Diagnostiek voor U.

Ik zoek een stageplek
Ik heb een vraag