Bloedafname

Bloedafname

Als medewerker bloedafname neem je bloed af bij patiënten op bloedafnamelocaties, in verzorgingstehuizen, instellingen en in thuissituaties. We hebben drie teams, met elk een eigen regio: De Kempen, Eindhoven Noord en Eindhoven Zuid. Elk team heeft 25 á 30 medewerkers.

Bloedafname saai? Bloedafname houdt natuurlijk veel meer in dan een prik zetten. Je stelt mensen gerust, maakt een praatje en geniet van het contact met al deze verschillende mensen. Van baby’tjes, hoogbejaarden en gedetineerden tot bewoners van een verzorgingstehuis. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig registreren van cliëntgegevens, zonder jou is er geen uitslag voor de cliënt. Nadat de cliënten zijn geprikt, lever je het materiaal in op de juiste plek voor vervoer naar ons laboratorium.

Als medewerker bloedafname van Diagnostiek voor U werk je voor De Bloedafname. De Bloedafname is een samenwerkingsverband tussen Diagnostiek voor U, de Trombosedienst Regio Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis.

Iets voor jou? Lees snel verder!

Geen passende vacature gevonden?

Ben jij op zoek naar de baan die bij jou past en wil je geen nieuwe vacatures missen?

Meld je aan voor de job alert

Ook kun je bij ons terecht voor een open sollicitatie of een stageplek.

Stuur een e-mail