De afdeling ICMT (Informatie en Communicatie Medische Technologie) bestaat uit de teams servicedesk, applicatiebeheer, systeem-/netwerkbeheer, CIO-Office en facilitair. Het team facilitair is onderverdeeld in de onderdelen servicedesk, huisvesting en postkamer.

Servicedesk ICMT, applicatiebeheer, systeem-/netwerkbeheer en CIO-Office

De medewerkers van de teams servicedesk ICMT, applicatiebeheer en systeem-/netwerkbeheer zijn met elkaar verantwoordelijk voor het beheren en verder ontwikkelen van de gehele ICT-omgeving. Denk aan systemen om (patiënt)gegevens uit te wisselen, ICT-ondersteuning van onze medewerkers, informatiebeveiliging en zeer uiteenlopende projecten.

Het CIO-Office voert de centrale regie op de gehele informatievoorziening van de organisatie. Het zorgt voor optimale inrichting van de informatievoorziening bij het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Als medewerker van de afdeling ICMT werk je in het hart van onze organisatie. Je gaat graag aan de slag met complexe processen en verbindingen en je houdt je hoofd koel bij storingen.

Facilitair

Achter de schermen zorgt onze afdeling facilitair dat alles goed is geregeld. Denk aan de inrichting en beveiliging van onze gebouwen, schoonmaak en afval, maar ook post en technische installaties. Teveel om op te noemen. Je werkzaamheden zijn heel divers. In de ochtend ben je bezig met de inrichting en belettering van een nieuwe priklocatie. En in de middag sluit je aan bij een overleg over een nieuw duurzaamheidsplan. Voor jou is geen enkele dag hetzelfde.

Weet jij van aanpakken en help jij graag andere collega’s? Dan pas jij misschien wel binnen ons team. Bekijk onze vacatures!

Geen passende vacature gevonden?

Ben jij op zoek naar de baan die bij jou past en wil je geen nieuwe vacatures missen?

Meld je aan voor de job alert

Ook kun je bij ons terecht voor een open sollicitatie of een stageplek.

Stuur een e-mail